Bun venit

Ești mai aproape de pădure cu 5, 4, 3, 2.. pași. Și mai puțin departe de casă decât îți imaginezi.

Te afli într-un mic boutique hotel din Brașov, pe strada Cloșca, nr 44. O casă la marginea unei păduri de pini, foarte aproape de centrul oraşului și chiar lângă drumul spre Poiana Brașov.

Vacanțele la noi sunt în siguranță: am luat toate măsurile impuse de Covid-19. Afla mai multe.

Ai ajuns acasă

The Pines Boutique Villa este o experiență diferită față de ceea ce îţi imaginezi când te gândeşti la Brașov.  Ne dorim să fim „acasa” ta când stai la noi.

Visează în liniște

Din camera ta poți visa la o poveste din copilărie, cu creaturi fanstastice, pădure, libertate, prăjituri cu vanilie și cine mai știe ce minuni.

Și nouă ne plac poveștile. Mai ales cele cu copaci înalți și mereu verzi. Iarna plini de zăpadă, vara filtrând razele de soare. Uite, vezi, avem un lucru foarte important în comun.

The Pines Boutique Villa

6 spații generoase. Două apartamente și patru camere. Un living și o terasă acoperită unde vei servi micul dejun, vei asculta muzica, vei vedea filme, în timp ce mănânci prăjituri făcute la noi în casă.

Pentru că iubim natura și designul, am folosit materiale oneste. Metal, bârne din lemn vechi, in şi lânã. Interioarele sunt funcționale, curate, cu linii simple și culori neutre. De pe ferestele mari vezi pădurea de pini sau panorama Brașovului. Și multă lumină naturală.

Prin împrejurimi

Ȋn Braşov ai multe lucruri de vizitat. Oraşul medieval cu Biserica Neagră, piaţa Sfatului cu Casa Sfatului şi Muzeul Civilizației Urbane, strada Sforii, Bastionul Tesătorilor, Poarta Schei, Poarta Ecaterinei, Turnul Negru, Strada Dupa Ziduri.

Noi îți recomandăm să te plimbi pe străzile vechi din cartierul Schei, fără o țintă anume, să te uiți la casele frumoase, să bei un ceai cald la Tipografia sau Hof Cafe şi să te bucuri de oraş.

Daca esti pasionat de ski, esti doar la o privire distanta de drumul care merge in Poiana. In Poiana Brasov exista 12 partii cu grade diferite de dificultate. Daca doresti sa te apuci de ski sau esti incepator iti recomandam partiile Bradul sau Stadion iar daca esti avansat poti skia in Postavaru.